Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Goede service & kwalitatieve bloemen via Fleurop

27 September 2012 om 11.56 uur
Goede service & kwalitatieve bloemen via Fleurop
Mevrouw van Etten ontvangt een gratis boeket i.v.m. haar review “Prima service, zowel van Fleurop als van de bloemist!”.  Gefeliciteerd! 

Bloemen zijn een natuurproduct
In de Fleurop online bloemenwinkel bestelt u een boeket van een plaatje. Dat bloemen een natuurproduct zijn en het geleverde boeket kan afwijken, wordt daarbij vermeld. Als een Fleurop bloemist een bloemen bestelling binnenkrijgt, wordt nagegaan of de juiste bloemen voorradig zijn. Wordt geconstateerd dat, om welke reden dan ook, het te leveren boeket teveel zal afwijken van het boeket op de website, dan is er contact met het centrale Fleurop kantoor. Die overlegt vervolgens met de klant.

Overleg bij afwijking
Dit overkwam mevrouw Caro van Etten. De Fleurop bloemist liet het centrale Fleurop kantoor weten dat hij de door mevrouw uitgekozen bloemsoorten om kwaliteitsredenen niet had ingekocht. De Fleurop klantenservice liet mevrouw Van Etten vervolgens telefonisch weten dat de bloemist voorstelde andere bloemsoorten te leveren. Mevrouw Van Etetn gaf in haar review aan dit overleg een goede service te vinden die zij als plezierig ervaart.

Verzorging draagt bij aan levensduur bloemen
Dat de kwaliteit van de bezorgde bloemen uiteindelijk goed was, is gebleken: mevrouw geeft aan dat de ontvanger 2 weken van het boeket heeft kunnen genieten. De 7 dagen vaasgarantie werd dus ruimschoots overtroffen. Daaraan droeg de ontvanger zelf bij door, zoals geadviseerd in de Fleurop verzorgingstips, het boeket goed te verzorgen. Zo werden bijvoorbeeld uitgebloeide bloemen verwijderd. Dat waarderen Fleurop en de bloemist dan weer!

De lokale Fleurop bloemist zal de bloemen bezorgen op het huisadres van mevrouw Van Etten. Gefeliciteerd!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten