Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Geslaagde scholieren in de bloemen gezet

14 Juni 2016 om 08.43 uur
Geslaagde scholieren in de bloemen gezet

Of ze het nou met de hakken over de sloot hebben gehaald of cum laude zijn geslaagd. Een scholier die na een flinke periode blokken zijn/haar examens heeft gehaald verdient een feestje.

Geslaagde verrassingsacties

Wij zorgen met verschillende verrassingsacties dat donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni een feestje worden voor geslaagde scholieren in Nederland! Hoe we dat doen? Nou zo:

1. Hang de vlag uit

Op 16 en 17 juni rijden door Nederland bloementeams rond om namens Fleurop geslaagde examenkandidaten te verrassen. Kans maken op zo’n feestelijke verrassing? Zorg dat de vlag + tas uithangt. Wie weet bellen we aan…!

2. Radio 10-winactie

U kunt ook meedoen met de Radio 10-winactie: meld een geslaagde aan; de meest originele aanmeldingen krijgen een gratis Fleurop examenboeket thuisbezorgd.

Geslaagde verrassen

U hoeft uw kans natuurlijk niet af te wachten. Als u zeker wilt weten dat de geslaagde scholier in de bloemen wordt gezet, bestelt u een examenboeket. Doet u dat voor 14.00 uur, dan bezorgen we dezelfde dag. Maak er een feestelijk moment van met boeket Hoera of laat weten dat u hem/haar een Toppertje vindt!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten