Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Geef lievelingsbloemen

11 Oktober 2016 om 01.42 uur
Geef lievelingsbloemen

Wat is uw #lievelingsbloem? En waarom? En weet u de lievelinsgbloem van uw vrouw, vriendin, man, vriend, zus, broer, neef of nicht? Zoveel mensen, zoveel bloemen, zoveel verhalen! 

Bloemen en uw verhaal

Achter bloemen schuilt een verhaal. Dat verhaal is voor u anders dan voor uw buurman of buurvrouw. We hebben allemaal onze eigen belevenissen. Geuren die ons herinneren aan iemand. Kleuren die ons terugbrengen naar plekken die we bezochten. Ons verhaal maken we niet altijd wereldkundig. Maar we nemen het mee als we een boeket uitkiezen. Voor onszelf. En voor een ander. 

Hartveroverend cadeau

Elk boeket dat onze bloemisten mogen bezorgen is uniek. Want achter ieder bloemetje schuilt een bijzonder verhaal dat past bij de persoon die het koos. En vaak bij de persoon die het krijgt. Want een boeket wordt nog veel specialer als u weet dat het die lievelingsbloem bevat. Als u weet dat die bloemen gekozen zijn, omdat u er iets mee hebt. Zo'n boeket symboliseert de vriendschapsband tussen u en degene die het voor u uitkoos. Zo'n cadeau raakt u in uw hart. Dus: zeg het met bloemen!

Uw verhaal delen

Wij vinden het heel speciaal dat wij de bezorger mogen zijn van al die verhalen. Van die unieke #stories. Want het is mooi wat bloemen doen! Wilt u uw story delen? Het kan met deze tool van Mooiwatbloemendoen.nl

Lievelingsbloemen bezorgen

En wilt u lievelingsbloemen geven? Bestel een boeket in onze online bloemenwinkel en laat ons uw verrassing bezorgen. Bel onze Bloemenlijn als u vragen of speciale wensen heeft. Of ga naar de dichtstbijzijnde bloemenwinkel, dan stelt de bloemist ter plekke een boeket met lievelingsbloemen samen!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten