Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurop Wereldkampioenschappen 2015

07 Oktober 2014 om 11.43 uur
Fleurop Wereldkampioenschappen 2015

Van 11 tot en met 13 juni 2015 strijden Fleurop bloemisten van over de hele wereld om de titel ‘Wereldkampioen Fleurop-Interflora 2015’ tijdens de World Cup in Berlijn.

Martin Groen vertegenwoordigt Nederland
Nederland wordt op de Fleurop-Interflora World Cup 2015 vertegenwoordigd door Martin Groen. Dat is duidelijk geworden tijdens de kwalificatieronde op 5 en 6 oktober tijdens de Open dagen voor bloemisten die Fleurop Interflora Nederland jaarlijks organiseert. Hanneke Frankema en Hans Zijlstra eindigden op de respectievelijk tweede en derde plek. Op de foto van links naar rechts: Hans Zijlstra, Martin Groen, Jeroen de Zwart (algemeen directeur Fleurop Interflora Nederland) en Hanneke Frankema.

Road to Berlin
Via http://www.facebook.com/fleurop.nl en http://www.twitter.com/fleurop_nl zullen winnaar Martin Groen en ambassadeur Tim van Leipsig (Fleurop bloemist en gerenommeerd internationaal arrangeur) regelmatig laten weten wat zij tegenkomen op de ´road to Berlin´ - #FleuropInterfloraWorldCup2015.

Kwalificatiedeelnemers bedankt

Wij bedanken Fleurop bloemisten Martin Groen, Han Fokkink, Marlies Groenenberg, Stoffer Veurman, Martina Witzier, Hanneke Frankema, Remko Vreugdenhil en Hans Zijlstra voor hun deelname aan de kwalificatieronde.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten