Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurop reviewschrijver: ongelofelijk wat een service!

30 Juli 2012 om 11.30 uur
Fleurop reviewschrijver: ongelofelijk wat een service!
Mevrouw Wendy Lemmens bestelde voor het eerst bloemen via de online bloemenwinkel van Fleurop en vindt de service ongelofelijk. Ze was zelfs zo tevreden dat ze dezelfde week een tweede bestelling via Fleurop.nl plaatste. Dat vinden wij natuurlijk prettig om te horen! Als dank voor deze positieve reactie is mevrouw Lemmens verkozen tot reviewwinaar van week 30. Van harte gefeliciteerd!

De eerste bestelling van Wendy Lemmens was een rozenboeket met groen. In haar review schrijft ze dat ze de service ongelofelijk vindt en dat blijkt: mevrouw was zo tevreden dat ze in de week waarin ze haar eerste bestelling plaatste, een tweede bestelling via Fleurop.nl deed. Mevrouw Lemmens is na het plaatsen van haar recensie verkozen tot reviewwinaar van week 30. Van harte gefeliciteerd!

Mevrouw Lemmens schreef onder andere in haar review: “Durfde nooit via Fleurop te bestellen, want tja, wie controleert of je waar voor je geld krijgt. Toch gedaan en het boeket was SUPER en werd rap geleverd!! Dit resulteerde in een tweede boeket in diezelfde week voor een verjaardag en daarover kreeg ik wederom complimentjes!!! Al met al, heel goed te doen en je krijgt echt waar voor je geld!!”

Foto: er werd een boeket bloemen thuisbezorgd bij mevrouw Lemmens.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten