Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurop presenteert boek met bloemwerk voor gebruik bij uitvaarten

01 Februari 2013 om 02.12 uur
Fleurop presenteert boek met bloemwerk voor gebruik bij uitvaarten
Fleurop Interflora Nederland BV introduceert In rouw. Dit boek bevat bloemwerk voor gebruik bij uitvaarten. Het verliezen van een dierbare is zeer emotioneel. Toch moeten nabestaanden diverse zaken regelen. Het kiezen van bloemwerk voor gebruik tijdens de uitvaart is één van die dingen. Fleurop hoopt hen met In rouw te ondersteunen bij het kiezen van bloemwerk voor een waardig afscheid. In rouw geeft op ingetogen wijze een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van bloemwerk.


In rouw inkijken kan bij de 1.200 Fleurop bloemisten in Nederland. De Fleurop bloemist kan desgewenst een pdf beschikbaar stellen, zodat het bloemwerk in de thuisomgeving kan worden bekeken.

Daarnaast zijn op deze website diverse items uit In rouw beschikbaar, zodat het mogelijk is om op afstand medeleven te betuigen aan nabestaanden. 

Achtergrondinformatie
Met behulp van kundige Fleurop bloemisten is een breed scala aan bloemwerk voor gebruik bij uitvaarten geselecteerd. In het boek is bloemwerk voor op de kist opgenomen, maar ook arrangementen in bijzondere vormen, bloemstukken voor kinderen en rouw- en sympathieboeketten zijn onderdeel van het boek. Praktische bruikbaarheid is een belangrijk aandachtpunt geweest. Voorin Een uitklapbare pagina achterin In rouw biedt overzicht van het gehele assortiment en is de opvolger van Fleurop rouwwerkboek Ideeën voor rouwarrangementen.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten