Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurop.nl compleet vernieuwd

30 Augustus 2011 om 12.17 uur
Fleurop.nl compleet vernieuwd
Wat is er anders op fleurop.nl?

Er zijn behoorlijk wat dingen anders op fleurop.nl. Het meest in het oog springend is het veranderde uiterlijk: frisser en moderner. Dat is echter niet het belangrijkste, want:

  • Je vindt sneller wat je zoekt door de uitgebreide zoekfunctionaliteit: het boeketassortiment is inzichtelijk op kleur, bloemsoort, prijs en gelegenheid.
  • Combinatiecadeaus: bij ieder boeket, elk arrangement, elke plant en elke rozenbestelling kun je bonbons en/of knuffels en/of wijn bestellen.
  • Boeket klaar om op tafel te zetten: bestel een glazen vaas bij je boeket, zodat de ontvanger het boeket direct een plekje in huis kan geven! De bloemist zorgt ervoor dat de glazen vaas past bij het door jou bestelde boeket.
  • Invulgemak: je kunt een persoonlijk Fleurop account aanmaken. Je persoonlijke gegevens worden bij elke bestelling automatisch getoond.
  • Heb je een Fleurop account? Dan kun je een persoonlijke kalender aanmaken voor verjaardagen, trouwdata en andere speciale gelegenheden. Drie dagen voor het ingeplande evenement, ontvang je van ons een herinnering.
  • Nog meer betaalgemak: je kunt je bestelling geheel of gedeeltelijk afrekenen met de Nationale Bloemenbon van Fleurop.
  • Bestelvoorkeur: wil je een boeket bestellen bij een specifieke Fleurop bloemist,  dan kan dat via Zoek een bloemist.
  • Deel met je vrienden: social media buttons zijn geïntegreerd, zodat je jouw reactie en ervaring direct kunt achterlaten en/of delen. Fleurop beschouwt jouw reviews als waardevolle informatie voor andere websitebezoekers, maar ook voor de eigen organisatie. Tenslotte kunnen wij op basis van jouw ervaringen de dienstverlening verbeteren.
  • Kennisuitbreiding: je kunt meer achtergrondinformatie lezen, bijvoorbeeld over de betekenis van kleuren en bloemsoorten en het ontstaan van bijvoorbeeld verjaardagsvieringen, Valentijn en Vader- en Moederdag.

Vertrouwde zaken beschikbaar op fleurop.nl

  • Uiteraard blijven vertrouwde Fleurop zaken beschikbaar op fleurop.nl, zoals het uitgebreide assortiment boeketten, planten, rozen, de Nationale Bloemenbon, knuffels, wijn en bonbons, het veilig betalen met iDeal, credit card, PayPal en Op rekening, de mogelijkheid tot meesturen van een e-card en het aanmelden voor e-nieuws van Fleurop. En wil je bloemen laten bezorgen in het buitenland? Bel met de medewerkers onze Bloemenlijn om je wensen door te geven. Voor 12.00 uur besteld, is dezelfde dag nog bezorgd!  (De Bloemenlijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur, 0900 15 01 (geen extra kosten).

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten