Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurop gaat naar Berlijn!

16 Januari 2015 om 09.05 uur
Fleurop gaat naar Berlijn!

Om precies te zijn: Fleurop bloemist Martin Groen gaat naar Berlijn. Daar vindt de Fleurop-Interflora World Cup 2015 plaats en Martin vertegenwoordigt Nederland. De wedstrijden vinden verdeeld over drie dagen, van 11 tot en met 13 juni, plaats in Arena Berlin, een architectonisch fascinerend industrieel gebouw uit jaren '20.

Volg Martin op 'road to Berlin'

Vindt u het leuk om te lezen wat Martin zoals doet in aanloop de Fleurop-Interflora World Cup? In vakblad Bloem en Blad staat met ingang van januari elke maand een column van Martin. In dit januarimagazine leest u over de eerste voorbereidingen die Martin treft op zijn 'road to Berlin'.

Houd ook de Fleurop Facebookpagina en het Fleurop Twitteraccount in de gaten en volg Martin op Facebook en Twitter. #FleuropInterfloraWorldCup2015.

Strijd van kampioenen

Martin won in oktober 2014 de Nederlandse selectieronde. Daarom representeert hij Fleurop Interflora Nederland tijdens het wereldkampioenschap later dit jaar. Tijdens dat kampioenschap strijden Fleurop-Interflora bloemisten van over de hele wereld tegen elkaar. Fleurop-Interflora is namelijk een wereldwijd werkende organisatie: zo'n 40.000 bloemisten verdeeld over 140 landen kunnen dezelfde dag nog een bloemengroet bezorgen als u dat wilt! Lees meer over bloemen bezorgen in het buitenland.

BloemsierKUNST

Het bloemwerk dat tijdens zo'n kampioenschap gemaakt wordt, mag u met recht bloemsierKUNST noemen. Martin moet bloemenarrangementen maken die wel 2 bij 2,5 meter moeten zijn! Meer over de opdrachten leest u op www.worldcup-berlin2015.com/.

Erbij zijn in Berlijn?

Wilt u erbij zijn in Berlijn? Dat kan: het kampioenschap is toegankelijk voor iedereen! Een ticket voor 1 dag kost slechts € 5,-! Op de website vind je meer informatie. Dus: plan een stedentrip Berlijn in juni en zorg dat u erbij bent!

Het is een unieke gelegenheid: de Fleurop-Interflora World Cup vond slechts 14 keer eerder plaats. De laatste World Cup vond plaats in 2010 in Shanghai, China. Dus grijp uw kans en kom kijken hoe de internationale bloemenarrangeurs hun kunstwerken maken!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten