Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurop draagt Hartstichting warm hart toe

25 Oktober 2013 om 03.24 uur
Fleurop draagt Hartstichting warm hart toe
Vandaag, 25 oktober, overhandigde Jeroen de Zwart, algemeen directeur Fleurop, een cheque ter waarde van € 5.775,- aan Floris Italianer, directeur Hartstichting, zie foto. Deze donatie kwam tot stand door verkoop van boeket Steun de Hartstichting en verkoop van knuffels Ollie en Ziggy via www.fleurop.nl. Hartelijk dank aan iedereen die het boeket en de knuffels liet bezorgen. U maakte deze donatie mede mogelijk!
Onderschrift foto: Floris Italianer, directeur Hartstichting, neemt cheque in ontvangst van algemeen directeur van Fleurop, Jeroen de Zwart. 

Achtergrond
Fleurop is al enige jaren actief voor de Hartstichting. Eén van de gezamenlijke projecten betrof het maken van twee knuffels naar voorbeeld van de personages Ollie en Ziggy uit het kinderboekje Hartsvriendjes. Per verkochte olifant en zebra is een bedrag gedoneerd.

Een tweede activiteit sloot aan op Dress Red Day. Op deze dag vraagt de Hartstichting aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Fleurop leverde daaraan graag een bijdrage door een speciaal samengesteld rood boeket aan te bieden op www.fleurop.nl. Dit in combinatie met een actie waarmee de Dress Red Day-ketting van de Hartstichting gewonnen kon worden. Een groot aantal mensen liet het hart spreken, bestelde het boeket en maakte zo een donatie mogelijk. De winnaars van de ketting hebben het sieraad inmiddels ontvangen.

Een derde samenwerking tussen Fleurop en de Hartstichting betreft de donatie van Nationale Bloemenbonnen. Hiermee kan de Hartstichting regelmatig vrijwilligers in het zonnetje zetten. 

Over de Hartstichting

Er zijn nu 1 miljoen hart- en vaatpatiënten in Nederland. Per dag overlijden ruim 100 mensen en komen 1000 mensen in het ziekenhuis terecht. Deze aantallen en het blijvende leed dat daaruit voortvloeit vindt de Hartstichting onacceptabel. Met zoveel mogelijk mensen slaan de Hartstichting de handen ineen om de ziekte terug te dringen en te beheersen.  
Op Dress Red Day, 29 september, vraagt de Hartstichting vrouwen zich rood te kleden om daarmee aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten, doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen wereldwijd.

Over Fleurop
Fleurop bezorgt in Nederland al ruim 90 jaar, sinds 1921, bloemen met een boodschap. Fleurop Interflora Nederland is de grootste bloemenverzendorganisatie van Nederland. Er zijn zo´n 1.200 bloemisten in Nederland aangesloten. Wereldwijd zijn dat er 50.000. Via Fleurop Interflora worden jaarlijks miljoenen boeketten over de hele wereld verstuurd. Kijk voor meer informatie op www.fleurop.nl.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten