Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurop bloemisten flowering your life

22 Juni 2015 om 11.50 uur
Fleurop bloemisten flowering your life
Trots zijn wij op de vijftien Fleurop bloemisten die in de run zijn om Mijn Bloemist van het Jaar te worden! In totaal zijn er twintig bloemisten in de race zijn om de jaarlijkse verkiezing te winnen.

Dit zijn de Fleurop bloemisten die Provinciewinnaar zijn:
Friesland - Drachten: De Paladijn
Groningen, Ter Apel: Het Groene Huys
Drente, De Wijk: Bloemenboetiek Jarina
Flevoland, Dronten: De Anemoon
Noord-Brabant, Tilburg: Medinilla
Limburg, Schimmert: ManJefiek Bloemen Trends
Zeeland, Oostburg: The Greenroom Isabellahof
Zuid-Holland, Leidschendam: De Bloemenvink
Noord-Holland, Schagen: Bloem Diezijn
Naast de provinciewinnaars haalden acht bloemisten de hoogste cijfers. Dit zijn de Fleurop-bloemisten onder hen: Marimba (Boxtel), Bei Hanneke (Hoogerheide), KamperFlora (Kampen), Bloemen Korbeld (Raalte), Myosotis (Rhoon) en Valentino Flowershop (Veenendaal)


Waardering kwaliteit en service Fleurop bloemisten

De Mijn Bloemist-van het Jaar-verkiezing bestaat uit drie rondes. In de eerste, provinciale ronde die tot 1 juni liep, kon u, de klant, stemmen op de favoriete bloemist. Tevens bezocht een mysteryshopper de winkel en werd de winkel beoordeeld door een professionele vakjury. In totaal gaan twintig bloemisten door naar de volgende ronde: 12 provinciewinnaars en 8 bloemisten die landelijk de hoogste cijfers behaalden. Wij delen graag met u dat 9 van de 12 en 6 van de 8 bloemisten Fleurop bloemist zijn. Dit bevestigt dat zij u kwaliteit en service bieden. Wij zijn blij en trots dit wordt gewaardeerd door u als consument en door vakmensen. 
De 20 finalisten hebben een teamopdracht met als thema 'zomer' gekregen. In september wordt duidelijk welke drie bloemisten doorgaan naar de derde en finale ronde. Op 4 november horen we wie Mijn Bloemist van het Jaar 2015-2016 is.


Mijn Bloemist - Flowering your life!

Bloemisten die zijn aangesloten bij branchevereniging VBW kunnen zich verbinden aan het label Mijn Bloemist. Hiermee laten ze zien dat ze staan voor de vijf beloften van Mijn Bloemist: 'verse bloemen, sterke planten' 'met zorg geselecteerde bijzondere producten', verrassende bloemcreaties', deskundige vakspecialist' en 'persoonlijk advies en service'. De Mijn Bloemist van het Jaar-verkiezing geeft hieraan aandacht.
Flowering your life is de slogan van Mijn Bloemist. Mijn Bloemist is een initiatief van VBW, de brancheorganisaie voor bloemisten. Bloemisten die lid zijn van de branchevereniging kunnen zich aansluiten bij het initiatief. Flowering your life! is de slogan van Mijn Bloemist die laat zien dat bloemen en planten voor een geluksmomentje zorgen voor jezelf of een ander. Meer achtergrondinformatie staat op mijnbloemist.nl.

Bron foto en tekst: artikel van brancheorganisatie VBW over Mijn Bloemist-finalisten.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten