Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurop bloemen hebben me gered

29 Januari 2014 om 10.27 uur

De heer De Vreede won de hoofdprijs in Staatsloterij en Fleurop Eindejaarsactie. De prijs werd aan meneer uitgereikt bij Tuincentrum Hans Rozeboom, want daar ontving hij de winnende kanskaart eind 2013.

Het Bennekoms Nieuwsblad doet verslag van hoe bloemen Bennekommer Jan de Vreede hebben gered:
“Dat nou juist ik een prijs win van Fleurop is wel een mooi verhaal”, zegt Jan de Vreede. “Je moet weten dat ik Fleurop vorige maand ontzettend hard nodig heb gehad.” Tussen Kerst en Oud en Nieuw ging Jan de Vreede samen met zijn echtgenote Herma Florissen een dagje op pad. “Meestal zit Herma dan vrolijk pratend naast me in de auto, maar die dag zat ze stuurs voor zich uit te kijken en ze zei geen woord.”

Bij thuiskomst stond er een mooi ingepakt cadeautje in de keuken. Toen Jan zich hardop afvroeg wat dat zou kunnen zijn zei Herma sarcastisch: “Misschien van iemand die wel aan mijn verjaardag heeft gedacht?”. Jan sloeg zich voor zijn hoofd en rende naar de telefoon. Zaterdagmiddag, om vijf voor vijf belde hij zijn hulplijn: bloemist Hans Rozeboom. “Hans, dit is een noodgeval. Ik ben zo stom geweest, alleen bloemen kunnen me nog redden!” Het gezin is vaste klant bij het tuincentrum, dus Rozeboom informeerde voor de zekerheid even of de zoons soms ook iets goed te maken hadden. “Zal ik maar drie bossen bezorgen dan?”

Enkele weken ontving De Vreede het bericht dat hij de hoofdprijs gewonnen had: een wellness arrangement in het luxe kasteelhotel Château St. Gerlach in Valkenburg, met overnachting, diner en massage. “De prijs geef ik natuurlijk aan Herma”, zegt De Vreede. “Zij mag bepalen wie ze meeneemt, na mijn blunder weet ik niet zeker of ik boven aan de lijst sta.”

Bron: Bennekoms Nieuwsblad

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten