Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Fleurige feestdagen

20 December 2016 om 08.45 uur
Fleurige feestdagen

December zit barstensvol feestdagen. En daar genieten we met z'n allen volop van. De kerstdagen zijn voor de meesten van ons het moment in het jaar om familie en vrienden op te zoeken. Samen een mooi kerstdiner op tafel te zetten om tot in de late uurtjes met elkaar te eten, praten en lachen.

Fijn om hier te zijn.

Heb jij een familiebezoek op de planning eerste of tweede kerstdag? Eet je samen met vrienden op kerstavond? Zo'n samenzijn bezorgt een enorm goed gevoel. Spreek het eens uit. Zeg het met bloemen en laat weten 'fijn om hier te zijn'! Laat een mooi kerstboeket maken bij een Fleurop bloemist bij jou in de buurt.

Als je er niet kunt zijn

Maar misschien jij deze kerst niet naar je ouders toe. Moet je je geliefde missen tijdens Kerstmis. Of weet je dat oma zich alleen voelt. Met bloemen en een persoonlijk berichtje daarbij laat je weten dat je weten dat je aan iemand denkt.

Bloemen namens jou

Via onze kerstbloemenshop regel je het bezorgen van bloemen gemakkelijk en snel. De Fleurop bloemist maakt jouw boeket klaar en overhandigt het namens jou. Dat bezorgt een goed gevoel.

Fijne, fleurige feestdagen!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten