Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Eyecatcher van de maand: Pioen

19 Mei 2016 om 02.23 uur
Eyecatcher van de maand: Pioen

Het is een lust voor het oog die Pioen. Wat worden we er elke lente weer blij van als we ze bij onze bloemisten zien staan en we ze u in onze online bloemenwinkel Fleurop.nl kunnen aanbieden!

Geven met plezier

Pioenrozen geven we elkaar met plezier cadeau. En niet voor niets. Er zijn weinig bloemen met zo’n weelderige schoonheid als de bloeiende Pioen. Over het algemeen kunnen we ze u alleen in de mei en juni aanbieden. Of onze bloemisten mooie Pioenen voor u kunnen inkopen, is namelijk sterk afhankelijk van het lenteweer.

Van lelijk eendje tot zwaan

Die schoonheid vermoed je niet als je de Pioen in knop ziet. Die knop is groot. Straalt kracht uit. Dat wel. Maar Mooi? Nee eigenlijk niet. De betovering begint zodra de bloei doorzet: een enorme hoeveelheid delicate blaadjes komt tevoorschijn. Je zou kunnen zeggen dat Pioen van een lelijk eendje in een schitterende zwaan verandert.

Verrassingseffect

Pioen kent dus de fijne kneepjes van het verrassen. Weet u wie daarin ook heel bedreven zijn? Fleurop bloemisten! Dat zal u niet verrassen ;-) Dagelijks verrassen bloemisten vele mensen door boeketten die zij op bestelling samenstellen persoonlijk aan huis te bezorgen. Stel u het verrassingseffect voor als bloemisten en Pioenen hun krachten bundelen….! Het leuke is dat we die bloemenverrassing vandaag nog voor u bezorgen als u voor 14.00 uur bestelt. Ja echt. Zo snel kan dat. Is het al 14.00 uur geweest? Bel onze Fleurop Bloemenlijn. We kijken graag of we het alsnog voor u kunnen regelen!

Kies uw pioenboeket

Pioen staat symbool voor liefde, geluk en gezondheid. Kies hier een pioenboeket dat u bij uw wens voor de ontvanger van het boeket vindt passen.

Na bezorging: bevestiging & tip

Zodra de bloemist het pioenboeket heeft bezorgd, laten we u dat per e-mail weten. Extra indruk maken op de ontvanger? Stuur een berichtje met deze leuke tip: Zet ze niet in de zon. Dan behouden ze hun kleur beter en kun je langer van de Pioenen genieten.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten