Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Elk boeket een feest

10 Oktober 2013 om 05.06 uur
Elk boeket een feest
‘Elk boeket is als een feest ontvangen’ schreef mevrouw Els Rotteveel-Kroon in haar beoordeling op Trustpilot. Zij vermeldde dat zij vaker via Fleurop het bloemen bezorgen regelt en dat de ontvangers, zowel privé als zakelijke contacten, tevreden waren met het formaat en de kwaliteit van de Fleurop boeketten.
Verder schreef zij: “Het wordt ten alle tijden op de tijdstippen bezorgd die ik heb opgegeven. Voor mij is het de manier iemand te verrassen. Het is ook leuk dat er een presentje bij gestuurd kan worden, als knuffel, wijn of chocolade. Ik zal zeker de dienst van fleur op blijven gebruiken in de toekomst.”

We zijn blij mevrouw Rotteveel-Kroon zo goed van dienst geweest te zijn. Als dank voor haar beoordeling ontvangt zij gratis een boeket ter waarde van € 19,95 op haar huisadres. Gefeliciteerd en veel plezier ervan!

Ook een boeket winnen?
Laat na uw bestelling een beoordeling achter op www.Trustpilot.nl. Fleurop selecteert regelmatig een winnaar uit de schrijvers van deze beoordelingen.

Onverhoopt niet tevreden over uw bloemengroet?
Neem zo snel mogelijk contact op met onze Klantenservice, dan gaan wij na hoe wij u alsnog tot tevredenheid van dienst kunnen zijn.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten