Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Een nijntje voor een kleintje

23 September 2016 om 08.58 uur
Een nijntje voor een kleintje

Zo lief! Zo'n kleintje! Deze Nijntje! Wij smelten helemaal bij het zien van baby'tjes. Okay okay. Ze zijn niet allemaal even mooi. Maar zijn het geen wondertjes? Die kleine handjes, schattige voetjes & super zachte haartjes. Voor zo'n klein wezentje hebben wij het perfecte cadeau.

Knuffel voor het leven 

Jij wilt toch degene zijn die zo'n baby'tje de knuffel geeft die hij of zij nog jáááren met zich meesleept!? Je weet wel: die knuffel waarvan papa en mama er eigenlijk twee moet hebben. Want stél dat 'ie kwijtraakt... en in de was moet dat ding ook wel 's. En tja... kindlief kan niet slapen zonder! Sommige knuffels zijn vrienden voor het leven. En Nijntje is een geschikte kandidaat. 

Unieke Nijntje

Nijntje is een reuze bekend konijn. Misschien wel het bekendste van Nederland. Dick Bruna bracht het diertje tot leven in zijn kinderboekjes. Al jaren zien we kinderen spelen met allerlei varianten van Nijntje. Deze Fleurop Cadeaushop Nijntje zie je niet zo vaak. Dat komt omdat 'ie speciaal voor ons is gemaakt. In roze en in blauw. Een cadeautje voor jongens en meisjes dus. En jij hebt 'm nu ontdekt. Jij bent dus degene die dat kindje een uniek geboortecadeautje kan geven.

Vergeet de ouders niet

En eh... vergeet de kersverse ouders niet! Kies een mooi boeket en voeg Nijntje er in de Fleurop Cadeaushop aan toe. Twee vliegen in één klap: papa en mama in de bloemetjes. Kleintje in de wolken. Zo doe je dat. Met Fleurop. 

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten