Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Boeket fleurt op in moeilijke tijden

08 Augustus 2013 om 03.27 uur
Boeket fleurt op in moeilijke tijden
Een steuntje in de rug. Dat wilde mevrouw van Leeuwen haar tante bieden. Dit deed ze door een gemengd eustomaboeket te laten bezorgen. Hiermee was haar tante, later haar oom en daardoor mevrouw Van Leeuwen zelf ook ontzettend blij. Dat bloemen zoveel troost en vreugde kunnen brengen, vinden we heel fijn om te horen. We hopen dan ook dat mevrouw geniet van het gewonnen reviewboeket. Van harte!

Mevrouw Van Leeuwen schreef in haar review: “Een grote werkelijk prachtige bos bonte Eustoma werd bezorgd bij liefste tante die haar man tweemaal daags opzocht in het ziekenhuis waar hij op intensive care lag. En dat bijna 3 weken lang. Rennen en vliegen deed ze, heel liefdevol, maar geen tijd om het huis op te fleuren met een boeket. De vreugde bij ontvangst was veel groter dan ik had verwacht. Omdat het tante zo goed deed raakte ik er helemaal van ontroerd. En ondanks de hitte heeft ze er ruim 3 weken plezier van gehad! Zodat liefste oom er bij thuiskomst toch ook nog een paar dagen plezier van had. Voor mij was het een kleine moeite om te regelen. Voor tante was het boeket wekenlang een bron troost en vreugd. En met de liefste oom gaat het gelukkig weer goed!”

De reactie van mevrouw van Leeuwen na ontvangst van het gewonnen boeket (zie foto):  "Hier sta ik dan. Totaal overdonderd met dit gewonnen boeket in mijn armen. Wat een fantastische actie! Fleurop, heel hartelijk dank! De woonkamer geurt helemaal naar verse bloemen. En de bezorger van Fleurop was zo aardig nog een keer terug te komen met een passende vaas. Want zo groot, nee, die had ik niet. Hier ga ik nog heel lang fijn van genieten. Top van Fleurop!"

 

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten