Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bloemenpracht in Berlijn

17 April 2015 om 08.21 uur
Bloemenpracht in Berlijn

Zelfs in landen als Ethiopië doet Martin Groen inspiratie op voor de bloemenpracht die hij op 11 tot en met 13 juni in Berlijn zal creëren.

Road to Berlin via…

Op zijn route naar Berlijn is Martin Groen, Nederlandse kandidaat voor de Fleurop-Interflora World Cup 2015, in landen als Amerika, Ethiopië en België. Hij bezocht er samen met zijn assistent Jaap Wisse diverse beurzen. Inspiratie genoeg, want de crème de la crème aan kwekers is op zulke beurzen vertegenwoordigd. Dit heeft Martin geholpen te bepalen welke bloemen, in welke lengtes en kleuren hij wil gaan gebruiken.

Met ieders hulp

De inspiratie is broodnodig, want Martin moet het opnemen tegen 25 steengoede bloemisten uit evenveel landen. Om wereldkampioen te kunnen worden, moet hij dus een bijzondere bloemenpracht neerzetten. Daarbij kan hij alle hulp gebruiken. Zijn team denkt met hem mee, zijn familie helpt met voorbereiden en sponsoren zoals Fleurop, VBW en Smithers-Oasis dragen bij in de kosten.

Vierde column Bloem en Blad

In alweer zijn vierde column in vakblad Bloem en Blad lees je meer over Martins voorbereidingen op de 'road to Berlin' die leidt naar de #FleuropInterfloraWorldCup2015!

Meer informatie over de Fleurop-Interflora World Cup 2015 vindt u op deze World Cup website.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten