Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bloemen voor ambassadeur Hartstichting

01 Maart 2013 om 08.47 uur
Bloemen voor ambassadeur Hartstichting
Op dinsdag 26 februari 2013 ontving Toon Hermsen, kersverse ambassadeur van de Hartstichting een grote bos Fleurop bloemen. José van de Coolwijk en Lianne Schut, coördinatoren van de Hartstichting, overhandigden het boeket namens de Hartstichting. Toon Hermsen ontving het boeket als dank voor al zijn inzet en omdat hij recent door Hans Stam, directeur Hartstichting, is benoemd tot ambassadeur. 

Inzet voor hartveilige leefomgevingen
Deze benoeming kwam voort uit de waardering voor het werk van de heer Hermsen. Hij zet zich al meer dan tien jaar in om meer hartveilige leefomgevingen te creëren. Hij richtte Stichting Kies voor Leven op en zorgde er mede voor dat de AED op de kaart werd gezet.
Nu zijn initiatieven landelijk zijn overgenomen heeft hij zijn levenswerk overgedragen aan de Hartstichting. Als blijk van waardering heeft Hans Stam, directeur van de Hartstichting, Toon Hermsen uitgeroepen tot ambassadeur van de Hartstichting. De mooie bos bloemen verdient Toon Hermsen zeker, ook omdat hij op de dag van de boeketoverhandiging zijn 75e verjaardag vierde!

Fleurop ondersteunt Hartstichting
Fleurop ondersteunt de Hartstichting sinds 2010. Onderdeel daarvan is het uitreiken van boeketten aan vrijwilligers die veel voor de Hartstichting betekenen.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten