Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bloemen op Moederdag 10 mei

30 April 2015 om 08.24 uur
Bloemen op Moederdag 10 mei

Mama dit jaar eens écht verrassen? Laat de Fleurop bloemist dan bloemen en uw persoonlijke boodschap bezorgen op Moederdag, zondag 10 mei. Moeder voelt zich echt in het zonnetje gezet als ze na het horen van de deurbel de deur opent en de Fleurop bloemist met bloemen ziet staan!

Moederdag cadeau

Een moederdagcadeau regelt u eenvoudig in deze online bloemenwinkel. Want op www.fleurop.nl is er volop keuze uit Moederdagboeketten. Speciaal voor de mama's van Nederland hebben we een uitgebreide selectie bloemen die u in enkele muisklikken cadeau kunt doen.

Extra Moederdag verrassing

Een extra verrassing op Moederdag? Voeg een artikel uit de Fleurop Cadeaushop toe aan het Moederdagboeket van uw keuze. Cadeaus uit onze Cadeaushop kunt u aan ieder boeket toevoegen. Zeg bijvoorbeeld 'Bedankt mama' door Merci toe te voegen. Of zorg dat mama na het bloemen bezorgen het boeket meteen op tafel kan zetten: bestel bloemen inclusief vaas.

Bloemen bestellen voor mama

Bloemen met Moederdag belangrijk

Moederdag en bloemen zijn sinds mensenheugenis aan elkaar verbonden. De Amerikaanse dame die Moederdag groot maakte, deed dat onder andere met bloemen. Uiteindelijk werd Moederdag een dag waarop families moeders 'eren'. Tegenwoordig geven we daaraan invulling door ervoor te zorgen dat mama een dag lang niets moet en wordt verwend. Lees meer over Moederdag.  

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten