Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bloemen en emotie in 'Een zaak van bloemen'

29 Mei 2013 om 01.49 uur
Bloemen en emotie in 'Een zaak van bloemen'
Van 2 juni tot en met 18 augustus ziet u in tv-programma Een zaak van bloemen welke emoties bloemen bij mensen losmaken. Het programma is 12 zondagen rond 19.10 uur te zien op RTL4. De sfeer alvast proeven? Bekijk dit Een zaak van bloemen-filmpje of lees meer informatie op http://www.rtl.nl/programma/eenzaakvanbloemen.

Winactie: wie gunt u een bloemetje?

Bij zo’n leuk programma over bloemen hoort natuurlijk een winactie! Van 2 juni tot en met 18 augustus kunt u meedoen aan een Facebook winactie en daarbij gaat het erom wie ú een boeket gunt! Laat in een paar klikken laten weten welke Facebookvriend u een bloemetje gunt. Houdt uw Facebook in de gaten, want we maken wekelijks een winnaar bekend. De voorwaarden voor de winactie vindt u vanaf 31 mei op deze website.

Alweer het tweede seizoen Een zaak van bloemen

In 2012 werd Een zaak van bloemen voor het eerst uitgezonden. In het programma gaan Quinty Trustfull en John Williams op zoek naar de emoties en verhalen achter boeketten. Om die te achterhalen gaan zij in Fleurop winkels in gesprek met klanten die een boeket, arrangement, plant of Nationale Bloemenbon kopen. Ook gaan Quinty Trustfull en John Williams in de rol van Fleurop bloemenbezorger naar de mensen thuis. Kopers en ontvangers van bloemen vertellen verrassende verhalen die soms bizar, vaak vrolijk en soms verdrietig zijn. Duidelijk wordt in ieder geval dat Fleurop bloemisten elke dag mensen in het hart raken door bloemen met een boodschap te bezorgen!

Bloemist in de hoofdrol

De Fleurop bloemist heeft in de uitzendingen een belangrijke rol. Duidelijk wordt dat:
  • zij graag met klanten meedenken en hen adviseren.
  • dat zij echte vakmensen zijn die uit een keur van kwalitatieve bloemen een mooi boeket schikken.
  • dat zij services leveren zoals (inter)nationale persoonlijke bezorging en de Nationale Bloemenbon.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten