Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bloemen en bonbons in top 3 Valentijn cadeaus

09 Februari 2012 om 01.46 uur

Bloemen en bonbons staan in de top 3 van Valentijncadeaus. Nederlandse mannen worden niet erg romantisch gevonden. Ze moeten het doen met het gemiddelde rapportcijfer 6,3. Een Valentijnscadeau zit er blijkbaar niet in voor veel dames. Maar... een bloemetje staat bij Nederlandse mannen op de tweede plek als het om Valentijn cadeaus gaat. Zij zijn bij de online bloemenwinkel van Fleurop dus aan het juiste adres...

Het meest gegeven Valentijnscadeau is de Valentijnskaart. Hiervoor kiest 43% van de mannen. 31% van de heren koopt echter een bos bloemen of geeft bonbons (20%). Dit blijkt uit het Nationaal Valentijnsonderzoek van Bloemenbureau Holland. Conclusie: mannen zijn bij Fleurop aan het juiste adres voor een Valentijnspresentje. Fleurop biedt namelijk bij ieder boeket bonbons aan. De heren kunnen kiezen uit een luxe doosje met vier bonbons of voor de verpakking met negen bonbons. Dus heren: bekijk in deze online bloemenwinkel de Fleurop Valentijn boeketten en bestel daarbij chocolade of neus rond in ons overige boeketassortiment.

Over het Nationaal Valentijnsonderzoek
Het Nationaal Valentijnsonderzoek is uitgevoerd door Ruigrok | Netpanel in opdracht van Bloemenbureau Holland onder 1.541 respondenten van 18 jaar en ouder. Download het Nationaal Valentijnsonderzoek.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten