Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bloemen bezorgd in Italië. Fijn!

04 Juli 2014 om 10.50 uur
Bloemen bezorgd in Italië. Fijn!

Dat Fleurop ook in Italië bezorgt, vindt mevrouw Dekker uit Gemonde fijn. Zij vroeg ons om de dag na haar een bloemstuk in Italië te bezorgen en liet weten dat dit in goede orde was ontvangen.

 

Bloemen bezorgen wereldwijd

Dankzij het Fleurop-Interflora netwerk van 40.000 bloemisten in 140 landen kunnen wij wereldwijd bloemen bezorgen. Dus uw vakantievriendin in Frankrijk verrassen, uw oom en tante in Spanje verblijden of een zakenrelatie in de Verenigde Staten bedanken voor de samenwerking… het kan allemaal! Bestel via deze online bloemenwinkel (menu-item Buitenland) of bel 0900 15 01 (geen extra kosten, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur) als u de voorkeur geeft aan persoonlijke assistentie van onze Klantenservice.

 

Bloemen winnen bij Fleurop

Als dank voor de beoordelingen op KiyOh verloten wij regelmatig een boeket ter waarde van € 19,95. Dit bezorgen wij gratis thuis. Dit keer gaat deze prijs naar mevrouw Dekker. Van harte gefeliciteerd! Wilt u ook kans maken? Reageer dan op het beoordelingsverzoek dat u enkele dagen na de opgegeven bezorgdatum ontvangt!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten