Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bijzonder mooi boeket - Snelle service

04 Maart 2014 om 04.53 uur
Een mooi compliment van J. de Rijk: mooi boeket, snelle bloemenbezorgservice. Deze Trustpilot.nl-beoordeling levert J. de Rijk een gratis boeket op! Als je zin hebt om iemand die ver weg woont te verrassen met een bos bloemen, dan kun je dat rustig via online bloemenwinkel Fleurop.nl doen. Dat is de kern van wat J. de Rijk schreef.

Bloemen dezelfde dag bezorgd
In de beoordeling op Trustpilot.nl staat onder andere: “Vorige week had ik opeens een idee om iemand te verassen met een bos bloemen. Maar omdat degene nogal ver weg woont dacht ik aan internet. Nog dezelfde dag werd het boeket bezorgd. Degene die het boeket in ontvangst nam zei overweldigd te zijn. En dat was nou precies mijn bedoeling! Het plan was geslaagd en hoe! Ik zou zeggen: Betere service kun je niet krijgen! Aan alle kanten een echte aanrader!” 

Bloemen winnen?
Ook een Fleurop boeket ter waarde van € 19,95 winnen? Reageer op ons verzoek om een beoordeling te schrijven dat je ontvangt enkele dagen na de door jou opgegeven bezorgdatum. We kiezen regelmatig een winnaar…!  

Ga naar Trustpilot om alle Fleurop beoordelingen te zien. http://www.trustpilot.nl/review/www.fleurop.nl

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten