Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Betrouwbare, snelle, makkelijke bloemenbezorgdienst

06 December 2013 om 02.08 uur
Betrouwbare, snelle, makkelijke bloemenbezorgdienst
Makkelijk te regelen, snel en betrouwbaar. Dat is de bloemenbezorgservice die wij willen bieden aan mensen die hun boodschap door omstandigheden niet zelf kunnen overbrengen. Het zijn die woorden waarmee mevrouw De Jong-Adelaar de Fleurop bloemenverzendservice omschrijft in haar beoordeling op Trustpilot. Zij wint hiermee een boeket ter waarde van € 19,95. Dit wordt binnenkort gratis bij haar bezorgd. Gefeliciteerd!

Leuke Fleurop Cadeaushopartikelen
“Ik kan het iedereen aanbevelen, heel betrouwbaar en leuke extra's zoals een fles wijn of chocolaatjes. Een echte aanrader. .”, schrijft mevrouw. Tevens laat zij weten: “Ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van de diensten van Fleurop. Heel fijn te regelen op een tijdstip dat het mij uitkomt en altijd dankbare reacties van de mensen die de bloemen of plant mogen ontvangen. Geeft mij ook een fijn gevoel dat ik zo mensen kan verrassen ook als er geen verjaardag of bijzondere gebeurtenis is. Ook een aantal keren zomaar een bloemetje gestuurd omdat het zo leuk is iemand te verrassen en blij te maken.”

Ook een boeket te winnen?
Als u bloemen bestelt via www.fleurop.nl en daarna reageert op het verzoek om een beoordelings (krijgt u enkele dagen na de door u opgegeven bezorgdatum, dan wordt misschien wel een fleurig boeket ter waarde van € 19,95 bij u thuis bezorgd!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten