Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Beste lerares van Nederland in de bloemen

05 Oktober 2015 om 11.00 uur
Beste lerares van Nederland in de bloemen
Juf Monique uit Waalwijk is volgens ouders en kinderen de leukste, beste en liefste juf. Daarom is zij vanmorgen uitgeroepen tot 'Leerkracht van het jaar'

Bloemen voor Juf Monique

Monique Hens werd vanmorgen in haar klas opgewacht door leerlingen, hun ouders en de cameraploeg van RTL4-programma Koffietijd. De juf was volledig verrast bij het zien van haar leerlingen die haar overlaadden met bloemen en planten en het mooie boeket dat zij overhandigd kreeg. Bekijk de Twittervideo van @Een10voordejuf! 

Wedstrijd 'Een 10 voor de juf en de meester'

Van 28 september tot en met 1 oktober kon iedereen via Facebook stemmen op een van de drie finalisten. Deze finalisten waren afkomstig uit een flinke lijst genomineerde leerkrachten. Die mocht Fleurop in samenwerking met stichting Een 10 voor de juf vorige week al in de bloemen zetten.
Vandaag fleuren wij Juf Monique uiteraard op met een mooi Gefeliciteerd-boeket! Zij ontvangt dit #Fleuropmomentje vandaag namens alle Fleurop medewekers om haar nieuwe titel 'Beste juf van Nederland' te vieren.

De actie 'Beste leerkracht van Nederland' is een initiatief van @Een10voordejuf. Deze stichting roept ouders en kinderen op om stil te staan bij het werk van de leerkracht op de dag die door het minsterie van Onderwijs en Cultuur is uitgeroepen tot #DagvandeLeraar

Bron info & foto: Dirk Verhoeven, Omroep Brabant

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten