Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

3 okt. Ouderendag: 'n gebaar is zo gemaakt

02 Oktober 2014 om 08.47 uur
3 okt. Ouderendag: 'n gebaar is zo gemaakt
Op 3 oktober is het Nationale Ouderendag. De dag waarop Stichting Nationale Ouderendag Nederlanders oproept om aandacht te hebben voor ouderen. Een klein gebaar zegt meer dan duizend woorden!

Veel van ons hebben een dierbare oudere in onze omgeving. Nationale Ouderendag, is dé dag om extra aandacht te geven aan personen in de herfst van hun leven.

Kleur de dag!

Mogelijk ben je niet in de gelegenheid om persoonlijk een activiteit te ondernemen. Laat dan toch merken dat u aan iemand denkt: laat een bloemengroet bezorgen met daarbij jouw persoonlijke boodschap.

Door bijvoorbeeld een mooi herfstboeket te bestellen, kleur je de dag van je oma, ouderwordende buurman of een oudtante met een vrolijk #Fleuropmomentje!

Vandaag bestellen = vandaag bezorgen

Je kunt kiezen uit een ruime selectie vrolijk gekleurde herfstboeketten, zoals Yorkshire vanaf € 19,95 of Blij vanaf € 14,95. Bij bestelling voor 12.00 uur bezorgt de lokale Fleurop bloemist dezelfde dag nog. Dus bestel nu uw boeket voor bezorging op Nationale Ouderendag, dan bent u er mooi op tijd bij!

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten