Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

17 april Secretaressedag! #Fleuropmomentje

07 April 2014 om 02.11 uur
17 april Secretaressedag! #Fleuropmomentje

Jouw boodschap voor je secretaresse door Fleurop gebracht. Ook op Secretaressedag bezorgen we de kanjers van Nederland graag een #Fleuropmomentje!

Ieder jaar op de derde donderdag is het Secretaressedag. Mocht het nog niet in je agenda staan: dit jaar valt het op donderdag 17 april. Secretaressedag is hét moment om kanjers van secretaresses, management assistentes en office managers voor hun inzet te bedanken.

Secretaressedag: wat te doen?

  • Ben je leidinggevende? Regel in deze online bloemenwinkel nu alvast een bloemenbedankje, dan kun je het niet vergeten.
  • Ben jij secretaresse? Help je baas herinneren!

Jouw boodschap door Fleurop gebracht

Ook op Secretaressedag bezorgt Fleurop graag jouw boodschap! Kies bijvoorbeeld voor boeket Inzet. Dat bestaat uit gerbera, anjer en variërende seizoensbloemen. Een vrolijke manier om jouw waardering over te brengen!

Veel boeketten bezorgen?

Wil je veel Secretaressedagboeketten bestellen? Neem dan even contact op met onze afdeling Commerciële zaken via 0318 588 100. Onze collega's nemen je bestelling graag op!

Waarom Secretaressedag? Of je hem / haar nou secretaresse, management assistent of office manager noemt: dagelijks verzet hij of zij bergen werk voor je. Eigenlijk kun je niet zonder die persoon!

Wat is het voor moeite om daarvoor eens per jaar je waardering te uiten? Een kleine moeite, want via deze Fleurop online bloemenwinkel regel je in een paar muisklikken dat wij op het juiste moment een boeket bloemen bezorgen met daarbij jouw persoonlijke bedankboodschap!

Op Wikipedia lees je meer over het ontstaan van Secretaressedag.

Waarom Fleurop

Daarom Fleurop

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten