Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Overal en altijd bloemen bestellen met App van Fleurop

iPhone:
Download de applicatie direct in de AppStore

Android:
Download de applicatie direct in de Android Market

Sinds 1921 dé specialist in het bezorgen van bloemengroeten en nog altijd bij de tijd: Fleurop introduceert op 1 maart 2011 als eerste bloemenverzendorganisatie in Nederland een gratis App om een bloemetje mee te bestellen. Met de Fleurop App kunnen iPhone & Android gebruikers snel en gemakkelijk bloemen voor bezorging in Nederland bestellen. Zij hebben de keuze uit de meest bestelde Fleurop boeketten, waaronder boeketten met bonbons. Altijd handig om de Fleurop App onderweg bij de hand te hebben. Het sturen van een bloemenfelicitatie, -beterschapswens of -bedankje naar vrienden, familie of zakenrelaties wordt zo nog eenvoudiger.

Bij bestelling voor 12.00 uur, bezorgt één van de circa 1.300 lokale Fleurop bloemisten de bloemenboodschap dezelfde dag nog (m.u.v. zon- en feestdagen). Betalen kan snel en veilig met een creditcard. Met vragen of specifieke wensen kan de iPhone & Andrioid gebruiker via Contact telefonisch en via e-mail terecht bij een Fleurop medewerker. Op de hoogte blijven van Fleurop acties kan via Nieuws.

Achtergrond
Fleurop wil de Fleurop App-gebruikers graag nog meer gemak bieden. Daarom wordt gewerkt aan uitbreiding van de functionaliteiten. Zo moet het met de volgende release mogelijk worden om de een route uit te stippelen naar de dichtstbijzijnde Fleurop bloemist. Ook aan gebruikers van de iPad, en de BlackBerry wordt gedacht; Fleurop verwacht in de komende maanden een iPad App en mobiele website te introduceren. Tips van gebruikers zijn van harte welkom via mail naar helpdesk@fleurop.nl.

 

foto
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten