Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bloemen bestellen & bloemen bezorgen op een veilige en makkelijke manier

Voor het bestellen van bloemen heb je diverse mogelijkheden. Je kunt betalen met creditcard, iDEAL, PayPal, op rekening en met de Nationale Bloemenbon.
Zakelijke klanten kunnen ook op factuurbasis bij ons kopen. Je kunt je hiervoor eenvoudig aanmelden: maak een account aan en zodra wij de laatste gegevens hebben gecontroleerd kun je op rekening bestellingen plaatsen.

Bij het bestellen van bloemen en boeketten heb je deze betalingsmogelijkheden:

  • Creditcard
  • Betalen op rekening
  • iDEAL
  • PayPal
  • Nationale Bloemenbon

Betalen met Creditcard
Op fleurop.nl kun je met je creditcard betalen. Fleurop accepteert de volgende creditcards: Master card, Visa card, Visa Electron, American Express, Diners Club en Rabobank direct betalen. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die jouw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. jouw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die jouw betaling na enkele seconden goedkeurt. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met een ordernummer. Fleurop kan je boeket op werkdagen daarom dezelfde dag nog bezorgen, mits de bestelling voor 12.00 uur is geplaatst.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?
Het kan voorkomen dat jouw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijg je de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?
Al jouw gegevens, inclusief je creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen jouw gegevens kunnen gebruiken.


Betalen op rekening

Met digitale acceptgiro of eenmalige machtiging uw online bestelling betalen via AfterPay
AfterPay voert voor fleurop.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt ook via een eenmalige machtiging toestemming geven om het orderbedrag van het door u opgegeven rekeningnummer te incasseren. Bij fleurop.nl kunt u betalen tot een bedrag van €100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €150.

Ter goedkeuring van uw betaalverzoek voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van jouw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?
Je plaatst een bestelling op fleurop.nl. Bij het afrekenen van je bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer jouw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Jouw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en jij autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven.

PayPal

Wat is PayPal?
Met behulp van PayPal kun je een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op de account. Geld storten van je account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk

Hoe werkt betalen met PayPal?
Je plaatst een bestelling op fleurop.nl. Bij het afrekenen van je bestelling kun je aangeven dat je met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens word je doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht voor je klaar staat. PayPal vraagt je een aantal gegevens in te vullen en jij autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw PayPalaccount afgeschreven.

Nationale Bloemenbon

Wat is de Nationale Bloemenbon?
De Nationale Bloemenbon is een cadeaubon van Fleurop. Deze kan worden gekocht op www.nationalebloemenbon.nl, via Fleurop bloemisten en een aantal extra verkooppunten. De bon is onbeperkt geldig en in delen besteedbaar bij alle Fleurop bloemisten in Nederland en op www.fleurop.nl. De Nationale Bloemenbon is een leuke cadeaubon om te geven én te krijgen. 

Hoe werkt betalen met de Nationale Bloemenbon?
Je plaatst een bestelling op fleurop.nl. Bij het afrekenen van je bestelling kun je aangeven dat je jouw bestelling met de Nationale Bloemenbon van Fleurop wilt bestellen. Je krijgt vervolgens de keuze of je het saldo van je bon geheel of gedeeltelijk wilt gebruiken om je bestelling op fleurop.nl te betalen. Volg de aangegeven stappen om je cadeaugeld op de Nationale Bloemenbon te besteden.

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten