Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Betaalwijzen

Betalen met creditcard

Op fleurop.nl kunt u met uw creditcard betalen. Fleurop accepteert de volgende creditcards: Master card, Visa card, Visa Electron, American Express, Diners Club en Rabobank direct betalen. Creditcardbetaling gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij die uw betaling na enkele seconden goedkeurt. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer. Fleurop kan uw boeket op werkdagen daarom dezelfde dag nog bezorgen, mits de bestelling voor 12.00 uur is geplaatst.

Wat gebeurt er als mijn betaling wordt afgekeurd?

Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat de limiet is bereikt. In dat geval krijgt u de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen of om het opnieuw te proberen.

Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?

Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende mensen uw gegevens kunnen gebruiken.

Betalen op rekening

Met digitale acceptgiro (€1,50) of eenmalige machtiging (€0,99) uw online bestelling betalen via AfterPay
AfterPay voert voor fleurop.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt ook via een eenmalige machtiging toestemming geven om het orderbedrag van het door u opgegeven rekeningnummer te incasseren. Bij fleurop.nl kunt u betalen tot een bedrag van €100,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €150,-.

Ter goedkeuring van uw betaalverzoek voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met iDeal

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bloemen en boeketten bestellen en afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

U plaatst een bestelling op fleurop.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat. Uw bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Betalen met PayPal

Wat is PayPal?
Met behulp van PayPal kunt u een betaling doen via een e-mailadres van de ontvanger met behulp van een creditcard, bankrekening of ontvangen geld op de account. Geld storten van uw account naar een eigen bankrekening is ook mogelijk

Hoe werkt betalen met PayPal?

U plaatst een bestelling op fleurop.nl. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik hiervoor de betalingsmethode aan. Vervolgens wordt u doorgeleid naar PayPal waar de betaalopdracht klaarstaat. PayPal vraagt u een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPalaccount afgeschreven.

Betalen met Fleurop Bloemenbon

Wat is de Fleurop Bloemenbon?
De Fleurop Bloemenbon is de cadeaubon van Fleurop waarmee u altijd lievelingsbloemen geeft en krijgt. Deze is verkrijgbaar via www.fleuropbloemenbon.nl, bij Fleurop bloemisten en een aantal extra verkooppunten. De bon is vijf jaar na activeren geldig en in delen besteedbaar bij alle Fleurop bloemisten in Nederland en op www.fleurop.nl.

Hoe werkt betalen met de Fleurop Bloemenbon?
U plaatst een bestelling op fleurop.nl. Bij het afrekenen van uw bestelling geeft u aan dat u uw bestelling met de Fleurop Bloemenbon wilt betalen. U krijgt vervolgens de keuze of u het cadeaugeld op uw bon geheel of gedeeltelijk wilt gebruiken. Is het bedrag op uw Fleurop Bloemenbon niet toereikend voor de volledige betaling? Fleurop.nl geeft u automatisch de keuze om het resterende bedrag middels een andere betaalwijze (zie boven) te voldoen.

Betalen met de VVV giftcard

Wat is de VVV giftcard?De VVV giftcard wordt uitgegeven door VVV Nederland. U kunt een giftcard als cadeaukaart of als code per e-mail hebben gekregen. De cadeaukaart is alleen online te besteden bij grote webshops, zoals onze online bloemenwinkel www.fleurop.nl.

Hoe werkt betalen met de VVV giftcard?
Bij betaling van het door u gekozen boeket kiest u voor het betaalmiddel VVV giftcard. Geef aan of u het volledige saldo of een deel ervan wilt gebruiken. Is het cadeaubedrag niet genoeg om de bestelling mee te betalen? Dan kunt u het bedrag dat overblijft op een andere manier betalen. Fleurop.nl biedt u dit automatisch aan.

 

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten