Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Affiliate marketing

Bent u een ondernemer? Heeft u een website? Wilt u miljoenen mensen bereiken die online producten kopen? Als u een van deze vragen met 'ja' beantwoordt, neem dan deel aan ons affiliateprogramma!

Fleurop, betrouwbare partner voor u en uw klant

Fleurop bestaat sinds 1921, heeft 98% naamsbekendheid onder consumenten en bedrijven en is marktleider op het gebied van bloemen verzenden. Met behulp van circa 1.150 leden bezorgen wij overal in Nederland. Daarnaast bezorgen wij in meer dan 140 landen wereldwijd. Verder geven wij op alle boeketten 7 dagen vaasgarantie en is voor 14:00 besteld, dezelfde dag bezorgd. Dit maakt Fleurop onder andere een kwaliteitsmerk. En een naam van een bekende kwaliteitsorganisatie op uw website: dat wekt vertrouwen. Dat vertrouwen belangrijk is, hoeven we u natuurlijk niet te vertellen. Naast dat Fleurop een kwaliteitsmerk is, zijn we ook aangesloten bij Thuiswinkel.org. Dit keurmerk draagt eveneens bij aan het gevoel van vertrouwen.

Verdien aan bloemen!

Door deelname aan ons affililateprogramma verdient u aan bloemen, want bij elke verkoop van een boeket krijgt u een vergoeding. En: hoe meer u verkoopt, hoe meer u verdient. Wij bieden u namelijk een staffelvergoeding.

Succesingrediënten voor uw campagne

Het hele jaar door verzorgen wij landelijke promotiecampagnes via radio, tv, internet en in de Fleurop winkels. De nadruk ligt op hoogtijdagen als Valentijn en Moederdag. Daarnaast zijn er voor- en najaarscampagnes. U profiteert van al deze promotie, want wij leveren u materiaal dat op onze campagnes aansluit. Met actie- en algemene banners, boeketfoto's en -informatie en tekstlinks heeft u alle ingrediënten in handen voor een succesvolle affiliatecampagne!

Hoe neemt u deel?

Fleurop werkt samen met de welbekende affiliatenetwerken Daisycon en TradeTracker. Als u zich bij een van deze organisaties wilt aanmelden of meer informatie over een mogelijke samenwerking wilt, kunt u terecht op onderstaande sites:

Klik hier om u aan te melden voor ons affiliateprogramma bij Daisycon.
Klik hier om u aan te melden voor ons affiliateprogramma bij TradeTracker.

Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten