Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Affiliate marketing

Heeft u een website? Wilt u miljoenen mensen bereiken die online producten kopen? Wilt u waarde aan uw website toevoegen? Als u een van deze vragen met 'ja' beantwoordt, neem dan deel aan ons affiliateprogramma!

Fleurop, betrouwbare partner voor u en uw klant
Fleurop bestaat sinds 1921, heeft 98% naamsbekendheid onder consumenten en bedrijven en is marktleider op het gebied van bloemen verzenden. Met behulp van circa 1.200 leden bezorgen wij overal in Nederland en in meer dan 140 landen wereldwijd. Voor 14:00 besteld, is dezelfde dag bezorgd. Op alle boeketten geven wij 7 dagen vaasgarantie.
Een naam van een bekende kwaliteitsorganisatie op uw website: dat wekt vertrouwen. Belangrijk, want bij zo'n organisatie bestellen consumenten graag! Dat Fleurop is aangesloten bij Thuiswinkel.org, het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels dat consumenten aangeeft dat zij online kopen bij een betrouwbare webwinkel, draagt eveneens bij aan het gevoel van vertrouwen.

Verdien aan bloemen!
Door deelname aan ons affililateprogramma verdient u aan bloemen, want bij elke verkoop (CPS) krijgt u een vergoeding. En: hoe meer u verkoopt, hoe meer u verdient. Wij bieden u namelijk een staffelvergoeding.

Succesingrediënten voor uw campagne
Het hele jaar door verzorgen wij landelijke promotiecampagnes via radio, tv, internet en in de Fleurop winkels. De nadruk ligt op hoogtijdagen als Valentijn en Moederdag. Daarnaast zijn er voor- en najaarscampagnes. U profiteert van al deze promotie, want wij leveren u materiaal dat op onze campagnes aansluit. Met actie- en algemene banners, boeketfoto's en -informatie en tekstlinks heeft u alle ingrediënten in handen voor een succesvolle affiliatecampagne!

Hoe neemt u deel?
Fleurop werkt samen met affiliatenetwerk Daisycon. U kunt u bij deze organisatie aanmelden en alle voorwaarden voor deelname verkrijgen.

Klik hier om u aan te melden voor ons affiliateprogramma.
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten