Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Bloemen en meer cadeau geven

Vind je alleen bloemen cadeau geven nét iets te gewoontjes? Bij Fleurop kun je aan je bloemen een cadeau in de vorm van bijvoorbeeld chocoladebonbons toevoegen. 

Bonbons bij bloemen cadeau doen
Chocoladebonbons bij Fleurop-boeketten zijn een heerlijke, onverwachte verrassing voor de persoon naar wie je een bloemengroet stuurt!

Vier of negen bonbons?
Je kunt een doosje met daarin vier bonbons bij je bloemen cadeau geven, maar voor de echte chocolade liefhebber kies je natuurlijk voor een doosje met negen stuks. Beide hoeveelheden bonbons zijn verpakt in een stijlvol zwarte verpakking.

Bonbons met een overheerlijke smaak
De Fleurop bonbons zijn er in vele smaken. Elk stukje chocolade in de Fleurop bonbondoosjes is specifiek gecreëerd om de zintuigen te prikkelen. Alleen de beste ingrediënten worden voor deze bonbons met uiterste zorg gekozen en met respect verwerkt. Als je onze bonbons mét je bloemen cadeau doet, ben je dus verzekerd van een fleurig bloemen cadeau met bonbons in overheerlijke smaken. De bonbons van donkere chocolade bevatten 70% van de beste cacao en de bonbons van marsepein bevatten 66% zongerijpte Spaanse amandelen.

Bloemen en cadeau online bestellen
Zie je degene aan wie je je Fleurop bloemen en dit cadeau stuurt al genieten?! Bestel de bloemen en bonbons dan voor 12.00 uur nog, dan bezorgt de Fleurop bloemist dezelfde dag.

Vanaf € 49,95
knuffel_banner
Bloemen en wijn
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten