Thuiswinkel Waarborg
Vragen? Bel de klantenservice
0900 15 01 (geen extra kosten)
ma. t/m vr. 8.30 - 17 u & za. tot 12.30 u
Uw winkelwagen is leeg

Je boeket verzenden via Fleurop

Met online bloemist Fleurop kun je wereldwijd je boeket verzenden; er is heel veel mogelijk. Hieronder geven we een overzicht.

Boeketten verzenden naar het buitenland
Fleurop kan voor jou je boeket verzenden naar het buitenland. Klik op het menu-item Buitenland om naar de Fleurop-Interflora online bloemenwinkel voor buitenlandbestellingen. Staat het boeket van jouw keuze er niet bij, heb je specifieke wensen of vragen? Bel dan onze Bloemenlijn, 0900 15 01. De Fleurop Bloemenlijn (geen extra kosten) is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Boeketten verzenden naar een ziekenhuisadres
Als je je boeket wilt verzenden naar een ziekenhuisadres, dan is de voorwaarde wel dat je kamer- en afdelingsnummer vermeldt. Daarnaast is het verstandig om, indien van toepassing, de meisjesnaam te vermelden. Soms is een ontvanger onder die naam geregistreerd in het ziekenhuis.

Boeketten verzenden naar een vakantieadres
Als je je boeket verzenden wilt naar een vakantieparkadres, is de voorwaarde dat je het huisnummer en, indien mogelijk, het mobiele nummer van de ontvanger vermeldt. Laat je bloemen bezorgen bij een permanent bewoond vakantiehuis, geef dan door op wiens naam het huisje is geregistreerd. Soms is deze informatie nodig om het boeket te kunnen bezorgen.

Meer weten?
Vragen of opmerkingen over rond boeketten verzenden of specifieke wensen? Mail of bel gerust.

Assortiment
Vanaf € 19,95
Vanaf € 29,95
Laden even geduld aub ...
Laden even geduld aub ...
Fleurop.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Sluiten